Léto je tady!

26.04.2013 12:32

    Po dlouhé době jsem se podívala na stránky a s překvapením zjistila, že jsem zase dva měsíce nic nepřispěla. Hrůza se mnou. :-) Omluvou mi snad bude bakalářská práce a příprava na státnice, které se nebezpečně rychle blíží.

Život u nás ale v současnosti plyne dost poklidně, takže není moc o čem psát. Pořád čekáme, kdy se Evey rozhodně konečně hárat. Byli bychom rádi, kdyby si to stihla odbýt do 1.6., kdy je přihlášená na výstavu RK na Konopišti. Přihlásili jsme se taky na lovecký tábor zakončený OVVR. Je už na začátku července, takže se snažíme v rámci časových možností trénovat. Zároveň uvažujeme, že bychom 29.6. zajeli na Intercanis až do dalekého Brna a podpořili naši brněnskou část rodiny s welsh corgi cardiganem.

Před týdnem si Evelína uhnala pořádný zánět ucha, takže s nástupem veder dostala i zákaz koupání. Ten už jsme teda jednou porušili... ale jenom jednou a jenom trošičku. :-) Dneska jsem taky našla na Evey první klíště, takže léto je očividně už opravdu tady! :-)

    A na závěr něco o proporcích "malé Evelíny" - její váha se už tak nějak stabilně pohybuje kolem 15 kg a podle domácího měření má poctivých 45 cm. :-)