výstavy, soutěže, testování a kanci

17.10.2014 11:04

Od posledního uvedení novinek se toho spoustu událo - tolik, že jsem zase neměla čas ani sílu psát na web. Ale teď mám konečně chvilku :-), takže:

 

Druhý víkend v září jsme byli na výcvikovém prodlouženém tolleřím víkendu v Milovech. Připojili se k nám i majitelé s Ameiran, takže jsme měli šanci vidět malou Ami v akci - je hrozně šikovná a mezi ostatními štěňátky vypadala jako laňka - očividně podědila dlouhé nohy po tatínkovi. :-) Na druhou stranu hlavu a výraz má zjevně po mámě. Protože jsem o víkendu odjížděla do Chorvatska, museli jsme s Evey odjet před závěrečnými soutěžemi, ale Ameiran mámu zastoupila víc než důstojně - vyhrála dvě kokardy! Jednu v sekci Agility, druhou v kategorii Junior. 

Pár dní po té přišly Ameiran výsledky genetických testů - Ami je na PRA, CEA i DM clear! Výsledky nás moc potěšily! :-)

 

Aegon (Egonek) už dvakrát reprezentoval naši CHS na národních výstavách v Polsku a vždy velmi úspěšně - VN1 a Best baby. :-) Majitelům moc gratulujeme!

Poslední novinka bohužel už tak veselá není - 27. 9. Evey v lese napadl kanec. Absolvovala dvě operace. Naštěstí přežila, teď už jenom dobírá antibiotika a jizvu má skoro zataženou.

 

V každém případě se už moc těšíme na 1.11., kdy do Prahy přijede Theo, aby si poprvé vyzkoušel výstavu. :-) Na ten samý den plánujeme vycházku i s bráškou Akélou, takže konečně zase uvidíme nějaké sourozence pohromadě. :-)