Jaký byl rok 2014? A co 2015?

03.01.2015 15:36

    Se začátkem nového roku jsem se rozhodla zrekapitulovat, co se v roce 2014 stalo v naší CHS. A byl to rok jednoznačně báječný, i když měl i méně pozitivní místa:

1) březen - cesta do Holandska - kvůli krytí Evelyn jsme vyrazili do Nizozemí. Byl to skvělý výlet, poznali jsme nové lidi-tolleráře a McKai s Evey dali základ krásným štěňátkům. :-)

2) květen - 12. 5. narození 7 nádherných štěňátek - 5 kluků (Aldora, Adsa, Antiocha, Akély a Aegona) a 2 holčiček (Argó a Ameiran). I když jsou už teď všichni ve svých domovech, ode všech majitelů dostáváme zprávy a fotky "našich" zrzavců. Děkujeme!

3) září (začátek) - výcvikový pobyt v Milovech - přijeli se podívat i páníčci s Ameiran. :-) Kromě setkání s kamarády (lidskými i psími) jsme si poslechli velmi zajímavou přednášku o chovu retrieverů a vyzkoušeli si, jak obtížný sport je Field Trial.

4) září (konec) - napadení Evey kancem a následné dvě operace, kdy nebylo jisté, jestli Evelyn přežije. Byl to hrozný zážitek a doufám, že už nikdy nebudeme muset něco takového zažít.

5) listopad - výstava Prague Expo Dog, kde sice Evey nedopadla nejlépe, ale Theo (Antiochos) s paničkou zazářili. :-)

6) prosinec - tradiční Silvestrovská procházka s tollery, spousta sněhu a šťasných zrzavců. :-)

 

A co plánujeme do příštího roku? Už je poměrně jisté, že krýt Evey ještě nebudeme - chceme jí dát čas se zotavit po porodu i po úrazu. Navíc bych se chvíli ráda věnovala zase výhradně jí a ne kupě zrzavých piraní, které pomalu ale jistě rozebírají byt. :-) Pokud všechno vyjde, chceme v létě zkusit zkoušky Dog Dancingu v kategorii freestyle. Také bychom rádi absolvovali alespoň dvě výstavy (klubové výstavy Konopiště a Oslavany) a jeli zase na nějaký ten tolleří sraz.

A samozřejmě musíme během roku vybrat Evey dalšího vhodného ženicha. Už máme své favority, opět v zahraničí. :-)