Do Holandska a zase zpátky

15.03.2014 14:53

    V úterý 11. 3. ráno Ondřej vyrazil s Evey na test progesteronu v krvi. Byla to spíš zkouška, nepředpokládali jsme, že by byl ještě ten pravý čas. Ve tři hodiny odpoledne jsem si zavolala o výsledky... a v deset večer už jsme vyráželi směr Nizozemí. :-)

Do Winschotenu, města, kde bydlí Evelynčin "milý", jsme dorazili v devět hodin ráno. Vzhledem k tomu, že je Evey prvnička, jsme se domluvili s majiteli psa, že se sejdeme hned, aby se psi předtím poznali. Ideální čas na krytí byl odhadovaný až na středu odpoledne. Nechali jsme psy na zahradě a sedli si do obýváku s velkým oknem do zahrady s tím, že rovnou probereme oficiality. A asi za půl hodiny se ze zahrady z ničeho nic ozvalo poněkud překapené vykviknutí Evelyn. :-)

S McKaiem jsme se setkali ještě ten samý den v podvečer - majitelka chtěla udělat nějaké společné fotky. Bohužel jsme se k tomu vůbec nedostali. Dřív než jsme stihli cokoli udělat, byli Evey s McKaiem znovu u sebe, takže jsme místo focení půl hodiny čekali, až se rozvážou. Ale romanticky při tom svítily hvězdičky a následná procházka byla moc přijemná a už bez... specifických činností.

Ve čtvrtek jsme se stavili u McKaie pro kontrolu, Evelyn byla stále k nakrytí. Vzhledem k tomu, že jsme nechtěli oba psy stresovat nějakým oddělováním, jsme je nechali dělat co se jim zlíbí a šli si popovídat.

Poslední návštěva proběhla v pátek večer - tentokrát už si chtěla Evey jenom hrát a vzhledem k tomu, že McKai měl zcela očividně jiné úmysly, na něj byla pěkně nepříjemná... což je dobře, protože je tím pádem jisté, že jsme kryli ve správném čase. :)

Teď už nám nezbývá než čekat a doufat, že za pár týdnů uvidíme na ultrazvuku nějaká ta štěňátka.